Advies

Tekenen

Een goed eindresultaat is mede afhankelijk van de juiste (bouw) adviezen gedurende het gehele bouwproces. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een nieuwbouw- , verbouw- en / of renovatieproject.

Wij zijn van mening dat een goed plan altijd samen gaat met vakkundige informatie en een gedegen bouwkundig advies. Door onze jarenlange ervaring in verbouw en renovatie, denken wij misschien iets extra voor u te kunnen betekenen.

Opdrachtgevers (particulieren, bedrijven en overheid) en aannemers willen duidelijkheid over de kosten en willen ook het project binnen het vastgestelde budget realiseren. Wij stellen als bouwbedrijf al vòòr de bestek- en tekeningenfase de bouwkosten vast. Al in een vroeg stadium weet u of het project financieel voor u wel haalbaar is. Op basis daarvan kunt u het ontwerp verder laten uitwerken.

Wij kunnen u adviseren over ontwerp, planning, bestek, technische omschrijving, aanbesteding en kostenraming, gebaseerd op marktconforme prijzen.

Wij hebben ervaring in de markt en weten dus wat redelijke prijzen zijn voor de uit te voeren werkzaamheden.

Bouwbedrijf Kees Goossens kan uw tekenwerk laten verzorgen, berekeningen uit laten voeren, adviezen geven, keuringen uitvoeren voor (constructieve) kwaliteit en begeleiding geven bij het bouwproces en oplevering.

Dit opdat u eenvoudig de vergunningprocedures doorloopt en zeker weet dat uw bouwwens ook haalbaar is. Indien er sprake is van een vergunningsplichtig bouwproject, kunnen wij alle benodigdheden zoals kadastrale kaarten, bouwkundige tekeningen en foto’s verzorgen

Voor de particuliere markt en het midden- en kleinbedrijf gaat Bouwbedrif Kees Goossens met flexibele en persoonlijke aanpak voor resultaat. Kom gerust eens een kijkje nemen bij de werkzaamheden of bekijk de projecten die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.