Onderhoud-Renovatie

Oude en nieuwe situatieIs uw woning of bedrijfspand toe aan een fikse opknapbeurt? Ongetwijfeld dat wij iets voor u kunnen betekenen want onderhoud en renovatie wordt steeds meer onze specialiteit.

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer meer dan vijf-en-twintig jaar. In deze periode heeft het zich steeds meer ontwikkeld als een allround bouwbedrijf. En met het nodige succes !!

Daarnaast zijn wij nog steeds sterk in de nieuwbouw maar afgelopen jaren hebben wij ons vooral gefocussed op de disciplines renovatie en onderhoud. Er zijn maar weinig bouwbedrijven in de regio, die dit volledige scala aan kunnen bieden. En dan ook nog eens voor zowel particulier als voor bedrijven.

"Nee, dat zult u hier niet snel te horen krijgen" alsdus directeur Kees Goossens. "Een nieuwe badkamer of toilet, het hele huis strippen en opnieuw stucadoren, het monteren van kozijnen, gevelbekleding, een ander dak op huis of kantoor; het vormt voor ons allemaal geen probleem. Maar met hetzelfde gemak zetten wij ook een heel nieuw kantoor inclusief een loods weg. Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. Zelfs het aanvragen van de nodige vergunningen kunnen wij uit handen nemen".

Wij kunnen onze klanten dus ook daadwerkelijk een totaalplaatje bieden. En ook al moeten er externe krachten, zoals bijvoorbeeld een loodgieter of electricien,  aangetrokken worden dan blijven wij als bouwer voor de klant het aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk !

Enkel in de seriebouw bewegen we ons niet want daar is simpelweg het volume niet voor. Het zou bovendien ten koste gaan van de ons zo belangrijke persoonlijke benadering. Dit blijven we hoog in het vaandel dragen! Dit omdat wij niet van het prototype "snelle bouwers" zijn. Er loopt hier een allround team vakmensen rond en samen profileren wij ons als een klantgericht bedrijf dat zich inleeft in de wensen van de klant. 

Dit alles heeft ons door de jaren heen een zeer tevreden klantenkring opgeleverd. En die klanten komen echt niet meer enkel uit de regio. Ook elders in het land en zelfs in Belgie zitten onze klanten.